Publicerad i Okategoriserade

Sommaren är snart slut

Och vilken sommar vi haft! Varm så hundträning har fått ligga på hyllan och vi har mest badat och tagit det lugnt.

I Juni förlorade jag en av mina medarbetare, cavaliertanten Nova. Detta har varit en tung tid för mig, jag har låtit sorgen ta sin tid och jag är glad att jag har mina två andra hundar som hjälpt mig otroligt mycket. Jag har varit ute på en del roligheter där Hammarös tävling var först ut. Där var jag domare och hade två trevliga dagar. Sommarens hundevent var på Solvalla där föreningen Svenska hundfreestyleklubben arrangerade tävlingar i samband med Djurens helg. Två oförglömliga dagar ni kan läsa mer om här: http://shfk.se/bortblasta-och-oversvammade/

Nu står hösten för dörren och jag tänkte förgylla den med en liten kurs!

Trix till vardag och fest

Kursen innehåller 5 ggr, en gång i veckan där jag delar med mig av det mitt hjärta brinner för! Ni kommer lära er bland annat:

  • Många olika trick
  • Belöning och variation
  • Fokus från hunden

Jag tycker trixträning är en skojig del av hundträning där man på ett enkelt och roligt sätt får en mer lyhörd hund som tycker att matte/husse är skojigast i världen. Det är också enkelt att sedan träna själv och om man vill skoj att visa upp på kalas. Begränsat antal platser! Mer information kommer inom kort!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s