Publicerad i Okategoriserade

Nu är det vår, och vi inleder den med..

VÅRROCKEN!!

Efter att ha blivit sjuk under fredagen och fått åka hem från jobbet kändes helgen inte som något bra påhitt. Men efter medikamenter och sömn åkte jag iväg med alla saker till Dog-o-rama i Karlstad. Jag hade ansvar för priser, rosetter och det administrativa som startlistor, protokoll och allt det andra som man måste ha.
Med rutin smällde vi upp tävlingen på en timme (!) och sen åkte man hem för att försöka bli frisk över en natt.

På lördagen strålade solen, rosetterna hängde där de skulle och hallen började fyllas med freestylefolk. Jag skulle mest sitta i sekretariatet, dömde bara en klass, vilket passade utmärkt!

När lördagens Freestyle klasser var över laddade Team Karlstad om inför en söndag med Heelwork to Music! Mer rosetter hängdes upp, godis fylldes på och vi åkte hem för en natts sömn.

Söndagen var lika intensiv, rolig, inspirerande och avslutades magisk på det personliga planet. Efter att ha rehabat min hund i över ett år skulle vi debutera i klass htm 2.
Målet var en positiv upplevelse och som det infriades!!!
Jag gjorde min startrutin, gick in på planen och dansade loss till FAME, samma låt vi avslutade med när Foxy och jag blev dåliga. Jag gjorde en lättare variant än det vi tränat, för att vi skulle ha det enkelt och roligt. Foxy viftade på svansen och var helt galet glad!
Hon var med första, andra, tredje versen och refrängerna.. Hon var med ända till slutet!
Jag var så lycklig! Hon ville fortfarande vara med inne på planen, hon tyckte det var skoj! Att vi fick betalt med fina poäng, ett uppflytt och en 3:e placering var en bonus, men jag var en vinnare långt innan jag visste resultatet.

Andra starten gjorde jag mig redo, visste att Foxy var trött, så jag gjorde en belöningsstart där hon fick jaga vårt rosa monster mellan att åter koncentrera sig, väl investerat för framtiden.

Idag är man sådär tävlingsbakis. Man blir mosig och trött, och det är så värt det!
Att arrangera, tävla och döma är slitsamt, men så roligt!

Nästa helg fortsätter vi vår resa tillsammans, för nu ska jag bli freestyleinstruktör!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s