Publicerad i Okategoriserade

Fotografering

Som en del vet, och andra inte, så är en av mina stora intressen förutom hundträning att fotografera. Jag fotograferar det mesta men det jag verkligen älskar att fånga med min lins är husdjur! Främst hundar såklart, men jag har fotat andra djur också som katter, råttor, reptiler.

Jag älskar att försöka få fram djurens personlighet på bild, jag försöker fånga känslor!

Senast fick jag äran att fota en liten tollarvalp vid namn Muffin och hennes storebror Leo samt hela familjen.

Här kommer ett litet urval av bilder jag tagit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s