Publicerad i Okategoriserade

Deje Kalaset!

Idag var det kalas i byn! SJälvklart passade jag på att dela ut lite godispåsar till alla Dejliga fyrbenta vänner och diskutera med deras tvåbenta vad just de skulle vilja ha här i Deje. Fick även en hel del intressanta kontakter.

Vi stod utanför butiken Ljuva hem som säljer vacker inredning till priser man inte kan motstå. Vi samspelade där med representanter för de vitaminer och mineraler som hjälpt mig och Foxy få en bättre hälsa och välmående.

Kl 13 var det dax för uppträdande av Lill-Babs! Som vanligt grep jag tillfället att miljöträna med Foxy, något jag alltid har gjort då det är viktigt för en tävlingshund. Vi har varit Cowboys, tränat bredvid en brandbil och dansat till dragspel genom åren. Denna gång fick Lill-Babs syn på oss och bjöd in oss att showa lite medan hon sjöng ”En tuff brud i lyxförpackning” Passade Foxy som handen i handsken, jag frös å var mindre vackert klädd…

collagelillbabs.jpg

Tack Marco och Maria för bilderna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s