Publicerad i Okategoriserade

Småpyssel

I lördags var jag i Kumla och dömde freestyle och htm, superskoj och inspirerande! Men inte stod arbetet still för det, min man var och lagade sprickan i ena hörnet.

På söndagen tog jag det lugnt, var bara till lokalen och lagade lite smågrejer.

Idag måndag hände det lite mer, fönsterbrädorna kom på plats med hjälp av min Robban och de målades.

En del av golvet blev fixat oxå. Men jag har börjat jobba igen efter semestern och ville vara redo inför ett kvällspass, i morgon blir det att måla färdigt fönsterbrädorna och göra färdigt golvet. Sen börjar jag fundera på hur jag ska sätta upp speglarna, lister, lim, tejp eller hållare.. lutar åt lister.. får kolla utbudet nån dag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s