Publicerad i Okategoriserade

Luften gick ur..

Idag har varit en sådan där dag då det blev klart med saker. Det eländigt stora, otympliga och fula kassaskåpet kom äntligen ut med hjälp av Rickard och hans grabbar på 3E Karlstad AB, tack för arbetsinsatsen grabbar!

19727230_10210313076803081_1226060530_o

Hela familjen Edhlund förärade mig med besök.
Jag har också målat klart i stora drag, är några små fix som behövs innan jag sätter kreativiteten igång och dekorerar. Alla som känner mig har en aning om följderna.

19807127_10210313076883083_2073900932_o

Har också fått bekräftat ett samarbete med en person som kommer bidra till en stor del av min vision. Mer om detta kommer framöver, men det kommer bli bättre än bäst!
Hon dök in idag mitt under processen att få ut skåpet, så hon fick bevittna något inte många får, en grävskopa med armen in genom dörren. Alla som känner mig anar att jag inte direkt led.. Men detta är lite andan i hela min vision, hur knasigt, tokigt och ibland stökigt det än är så är man välkommen, för med tokiga nytänkande idéer och hederlig kunskap så fixar man det mesta!

I morgon tar jag en paus för lite domartjänstgöring i Kumla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s