Publicerad i Okategoriserade

6/7 Framstegen..

Torsdag, jag dök in i lokalen som vanligt och började sätta lister samt måla fönster. Idag skulle det där kassaskåpet ut, men det kom halvvägs innan spännbandet gick av, maken till otymplig tingest. Men det kom bort från väggen så jag kunde måla.

En del är nu färdigmålat, en del behöver en tredje omgång. Hampus körde några vändor till tippen, Robban hann hem för den sista vändan så de var förbi Deje trä för lite lister samt masonit till golvet. Deras lösning för att få hem listerna var lika unik som mitt rollerskaft, inget stoppar oss!!

19840217_10210308049037390_1178510494_o

Man tager vad man haver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s