Publicerad i Okategoriserade

3/7 När resultatet växer fram

Idag har varit en heldag i lokalen, så nu är det mesta av väggarna borta, medans jag väntade på kvalificerad förstärkning började jag måla, så nu är det en del lite flammiga men vita väggar.

Frampå eftermiddagen kom min pappa, min superhjälte och egna MacGyver. Han som kan allt och som alltid kommer med all sin kunskap och expertis. Så nu är ena väggen ett minne blott och de små väggstumparna nästintill, ett par reglar kvar som ska tas bort så fort de fixat annat stöd till den bärande balken..

19532519_10210274008666402_1118897232_o.jpg

Jag fick till och med en blomma av pappa som lycka till med lokalen ❤

På kvällskvisten tog jag med mig Foxy på promenad, lite  träning och sen fick hon ligga å slappa medans jag målade lite till. Hon gillar det där med att vara med, och det är ju tack vare henne jag styrt in på banan med friskvård, för hela ekipaget..

19748043_10210274006426346_367616_o

I morgon ska jag måla tak, och fortsätta på de väggar som inte blir påverkade av renovering. Sen tar vi en tur på kurs jag och Foxy.

Tack Pappa för hjälpen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s